Era o BALERINA firava, care facea piruete pe poante. A socat pe toata lumea cand s-a apucat de CULTURISM!Uite cum arata acum!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 08:33

Chelsea Dyson a fost, timp de 10 ani, balerina. Dupa un esec in cariera, s-a apucat de culturism.

Britanica, in varsta de 21 de ani, a fost pasionata de balet mai bine de un deceniu, dar a fost nevoita sa se impace cu gandul ca nu va deveni o balerina profesionista. A luat o decizie drastica: a schimbat antrenamentele zilnice de dans cu ridicarea greutatilor.

Chelsea spune ca, fara experienta anterioara cu baletul, nu ar fi avut niciodata increderea de a se apuca de culturism. Tanara, care lucreaza ca manager pentru o agentie de design, a participat la prima competitie de culturism in august 2014, unde a fost foarte apreciata.



Acum, ea se antreneaza pentru una dintre cele mai prestigioase competitii de profil din Europa, campionatul Anold Classic, botezata dupa numele culturistului Arnold Schwarzenegger.

Ea s-a calificat la competitia din Madrid dupa ce a obtinut locul 3 la competitia nationala din Marea Britanie.

Chelsea a inceput sa practice culturismul sub indrumarea iubitului ei, care este antrenor de fitness." Fara el nu as fi luat decizia de a concura.
Mi-a fost alaturi mereu
", a marturisit ea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”