Ce inseamna viata dubla! In aceasta seara, la "Ochii din umbra", Ernest dezvaluie cazul scandalos al unui tata iresponsabil! Nu rata o noua emisiune de senzatie la Kanal D

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:16

Cristina Petre este casatorita de 10 ani si, de mai bine de un an, relatia cu sotul ei s-a deteriorat pe toate planurile.

Desi au impreuna doi copii mici, Madalin pare tot mai iresponsabil cu acestia. E tot mai distant, lipseste tot mai des noptile, asa ca, ingrijorata de comportamentul sotului ei, Cristina apeleaza la ajutorul lui Ernest.

Dupa un filaj care a durat mai bine de 3 saptamani, detectivii au descoperit ca Madalin este influentat de propriul frate sa isi traiasca viata departe de copii si sotie.

Jocurile de noroc, relatiile cu femei usoare si planuri de viitor care nu au legatura cu familia lui, acestea sunt ingredientele noii sale vieti.



Si cum banii de distractie nu vin niciodata din salariu, Madalin recurge la diverse metode de a si-i insusi: schimba tabloul de valoare din casa si vinde locul de veci al soacrei.

Ce se intampla insa cand sotia si soacra lui sunt confruntate cu adevarul gol-golut, aflati urmarind o noua editie a emisiunii “ Ochii din umbra ”, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.