Traian Băsescu s-a mutat in casa noua! Uite cum arata VILA GOGOL, casa in care va locui fostul presedinte

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 sep 2020, 02:20

Fostul presedinte Traian Basescu a ajuns in aceasta dimineata in noua sa resedinta.

El a venit impreuna cu sotia pentru a-si lua in primire locuinta, dupa ce aceasta a fost renovata timp de mai multe luni. In curtea vilei Gogol a fost santier pana acum cateva zile. Intr-un final, muncitorii au reusit sa finiseze locuinta pentru a-i servi drept resedinta fostului presedinte Traian Basescu.

Totusi, fostul sef al statului s-a plans de faptul ca acest imobil nu respecta cateva conditii prevazute de lege.

Concret, Basescu a spus ca imobilul nu dispune de spatiu pentru un cabinet de lucru, in care ar trebui sa lucreze cel putin un secretar si un consilier, nu are un salon de primire pentru vizitatori, nu are garaj si nici nu asigura protectia locatarilor.

La cativa metri de curtea vilei se afla un imobil cu 4 etaje, de unde se pot observa cu usurinta persoanele care vin si pleaca din aceasta locatie.

La cativa metri de curtea vilei se afla un imobil cu 4 etaje, de unde se pot observa cu usurinta persoanele care vin si pleaca din aceasta locuinta. Traian Basescu a precizat ca este dispus sa se mute chiar si in aceste conditii, insa a solicitat sa i se repartizeze inca un spatiu care sa poata fi folosit drept cabinet de lucru. In vila Gogol a locuit pana acum cateva luni Mioara Roman, fosta sotie a lui Petre Roman.

Daca seful statului a gasit cateva lipsuri in noua sa resedinte, in imagini se pot vedea totusi doua prezente inedite in curtea vilei. De o parte si de alta a scarilor troneaza un pui de urs si un cal, doua lucrari executate in marime naturala. Se cunoaste pasiunea sotiei fostului presedinte pentru calarie, insa nu se stie inca cine a avut initiativa plasarii acestui ursulet langa intrarea in vila.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Noua resedinta are deja cateva muscate in geam si cativa trandafiri in gradina. Nu stim insa care este semnificatia gestului sotiei fostului sef al statului, care inainte de a intra in noua locuinta, s-a aplecat in fata usii si a atins cu degetul pardoseala.

Potrivit legii, un fost sef de stat beneficiaza pe durata vietii de folosinta gratuita a unei locuinte de protocol, care cuprinde si un spatiu pentru cabinetul de lucru. In plus, Basescu va incasa 75 la suta din indemnizatia acordata presedintelui in exercitiu, de paza si protectie, dar si de un autoturism, asigurat permanent de SPP.

##VIDEO139576##