Posete cu greutate in Parlament! Cine cara cea mai grea geanta?

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:16

Sunt mereu pe tocuri, imbracate dupa ultima moda si au posete care atrag toate privirile! Noi am facut un experiment. Am cantarit gentile doamnelor-deputat. Cat credeti ca poarta in fiecare zi dupa ele?

N-o fi chiar parada, dar si daca era, doamnele deputat n-ar fi avut de ce se rusina. De la cele mai exclusiviste modele, care costa cat 4 salarii minime pe economie pana la genti obisnuite, cumparate din magazine de cartier.

Toate gentile din magazine stau la bratul doamnelor prin Parlament. Deputatul Maria Dragomir, aleasa din partea poporului PPDD-ist, nu are bani sa isi ia o geanta de firma! Si totusi posetele parlamentarelor noastre au un tipic! Sunt mari! Si grele, unele dintre ele!

Este concurenta intre alesele neamului, parca fiecare si-ar dori sa aiba geanta cea mai

grea! Si totusi, cum isi alege o doamna deputat geanta? "Sa fie foarte incapatoare sa pot intra cu un dosar. Asa imi cumparam vesic un dosar. Daca incape, e potrivita".

Daca unele doamne din Parlament isi etaleaza posetele de firma altele se lauda ca sunt imbracate si accesorizate suta la suta romaneste! A venit vremea sa va dezvaluim cine poseda gentile cele mai dotate!

Vedeti, in materialul de mai jos, cine are cea mai grea geanta din Parlament:
##VIDEO139588##

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”