Fals in vazul tuturor! In Bucuresti se vand facturi in plina strada, chiar sub ochii politistilor

Editor: Silviu Bunea Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:16

Sunt inchisi ministri, parlamentari, oameni grei, cu zeci de milioane de euro in cont, dar o afacere rezista, desi statul e furat ca-n codru.

De mai bine de douazeci de ani se vand facturi la marginea drumului si nimeni nu face nimic. Cei care se ocupa cu aceasta negustorie actioneaza in centrul capitalei, chiar sub nasul politiei, iar oamenii legii ridica din umeri. Urmeaza un material marca Stirile kanal D, filmat cu o camera ascunsa!

Suntem siguri ca ati vazut astfel de imagini in drumurile dumneavoastra. De parca si-ar fi deschis magazin pe trotuar, oamenii vin in fiecare zi in acelasi loc si incep sa fluture niste hartii albe in fata trecatorilor.



Daca ii ia cineva la intrebari, nu-i poate acuza de nimic. Clientii lor stiu foarte bine ce au de vanzare- facturi in alb emise de diverse firme cu ajutorul carora poate fi inselat statul. Iata cat de simplu se fac banii, afacerea merge ca unsa!
##VIDEO139590##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”