Asta e colaborarea anului! Inna si ALexandra Stan sunt HOT HOT HOT si au scos o piesa impreuna. Fanii lor sunt in DELIR!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 sep 2020, 02:00

Lumea spunea despre ele ca sunt rivale, dar iata ca acum pe Inna si Alexandra Stan le leaga o pura prietenie.

De curand, Inna si Alexandra Stan au bifat colaborarea anului. Piesa “We Wanna”, un feat-uring cu Daddy Yankee are un clip plin de senzualitate, sex appeal si muuuuulta  piele la vedere. De cum am vazut imaginile, ne-am gandit instantaneu la colaborarea grandioasa dintre Rihanna si Shakira. Ce ziceti? Blonda si bruneta din Romania sunt la fel de sexy si se misca la fel de bine ca divele de peste ocean?

Cert e ca Alexandra Stan si Inna au cucerit si ele lumea.

Inna a produs isterie internationala cu piesa ”Hot”  iar Alexandra Stan a devenit mega cunoscuta dupa.”Saxobeat”. Pana atunci, nimeninu le stia. Inna, in 2008, era doar tanara Alexandra Apostoleanu din Mangalia, care incerca sa intre in showbiz. Prima ei emisiune la care a aparut vreodata a fost “Teo”.

Cu strungareata si dintii strambi, cu sprancene arcuite, look-ul Innei lăsa de dorit, iar primele ei interviuri in limba engleza au fost imediat tinta multor glume.


Nici Alexandra Stan n-a avut un debut mai wow. Prima ei piesa lansata, dar care nu a reprezentat un boom pe piata muzicala, a fost Lollipop.  Iata ca din blonduta cu fusta mini, care linge acadeaua, Alexandra Stan s-a transformat intr-o tipa mai stilata si mai indrazneata si a reusit doi ani mai tarziu, prin Saxobeat, sa urce in topuri.

Treptat, Inna a ajuns sa cucereasca o lume intreaga.
A investit mult in imaginea ei, a stiut cum sa-si gestioneze promovarea si uite asa a cantat pe cele mai mari scene din lume. Japonezii  au fost fascinati de vedeta miniona, iar americanii au inclus-o in topul Billboard. In plus, in Mexic si in America Centrala, cantareata a sustinut un turneu fabulous: “Inna Summer Tour 2014”.

Sa stiti ca nici Alexandra n-a stat degeaba. Cu toate ca, intr-o anumita perioada, Inna a prins mai mult avant si Mr.
Saxobeat al Alexandrei Stan s-a situat pe primele pozitii in Noua Zeelanda,  Australia, Marea Britanie, Spania, Danemarca, Suedia, Franta, Canada, dar  si in topurile din Statele Unite. Chiar si pe mexicani i-a vrajit.

Daca e sa vorbim si despre viata lor personala, gasim o asemanar evidenta. Zici ca au destinul tras la indigo. Inna a trait o frumoasa poveste de dragoste de aproape 6 ani cu managerul ei, Stefan Lucian,  iar Alexandra Stan se pare ca s-a iubit cu fostul ei impresar Marcel Prodan.
Inna s-a despartit, dar a ramas in relatii bune cu fostul, caci ii leaga anumite contracte si umbla vorba prin targ ca de vreo doi ani, in viata ei ar fi aparut un american, John, care are si el legaturi in lumea muzicala.

##VIDEO139599##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.