VIDEO! Anca a luat foc cand a vazut-o pe Loredana imbracata in piranda! "Ti-ai luat rochie ca a mea? Ti-o rup, praf te fac. Nu ma intereseaza daca fac puscarie"

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:16

Anca de la Strehaia a luat foc cand a vazut ca Loredana se pregatea sa intre in direct la WOWbiz imbracata in haine tiganesti.

Piranda a sarit sa o bata pe blonda si sa ii sfasie fusta.

"De ce se imbraca ea ca mine? A mai cotrobait in casa mea, in dulapul meu, cand a fost la Strehaia. I-a rupt fermoarul, s-au apropiat unul de altul si i-a rupt fermoarul Leo. Te imbraci tiganeste? Ti-ai luat rochie ca mine? Ti-o rup, ti-o fac praf. Cine i-a dat ei fusta ca a mea? Barbatu-meu i le-a dat",

a tunat regina de la Strehaia.

Apoi si-a varsat nervii si pe fostul ei sot. "De ce imi cereai sa ma dezbrac in direct? De ca nu imi ziceai sa ma dezbrac cand eram cu tine in pat? Ii bag un ac in silicoane Loredanei. Dupa aia ce mai vezi? Iti cere bani sa isi puna altele", a mai spus ea.

Anca nu s-a calmat si a continuat sa urle prin sediul Kanal D.
" Fa-ti de cap cu cu**a de Loredana. O omor in direct. Chiar daca ma ia politia, chiar daca fac puscarie. Le iau pe rand. Sa se fereasca toate. Mi-au mancat banii!

A distrus tot in doi ani si jumatate! Au mancat galetile de aur",
s-a plans ea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

(Sursa:

WOWbiz)