Cristi din Banat e istorie!  O noua stea a muzicii romanesti rasare tocmai in Marea Britanie

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 08:36

Constantin from London sau mai pe romaneste Constantin de la Londra are Regatul Britanic la picioare.

Unic prin coafura si costume, artistul ne-a spus in exclusivitate povestea sa cu ocazia uneia dintre rarele vizite in tara natala!

Noua mierla a cantecului popular care face valuri la poarta reginei Angliei.Ce il recomanda ne spune chiar el: „englezii apreciaza si iubesc folclorul nostru si numesc melodiile mele, muzica mea- mini opera”.

Versurile de dor si jale, de „of- of si mai-mai”, sunt  cantate cu foc de focsaneanul nostru in limba lui shakespeare.

Cu parul rosu ca focul si ochi ademenitori, Constantin  te duce mai repede cu gandul la Harry Potter decat la vreun rapsod. Vocea si talentul l-au facut celebru, asa ca acum tanarul spune ca e cautat in regat precum ceaiul englezesc.

Constantin isi face timp cu greu si ne acorda cateva minute din timpul sau pretios. Parca abia coborat de pe scena, imbracat cu pantaloni la dunga, camasa brodata cu volane si vesta la fel de stralucitoare precum rama ochelarilor si pantofii cu ciucuri, artistul ne impartaseste putin din viata sa: „in Bucuresti am ajuns  undeva in 2007, am
stat doar 3 ani, doar trei ani de zile dupa care am hotarat sa ma mut in Marea Britanie.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: