Ciresele, accesorii pentru look-ul estival!

Autor: A.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 feb 2017, 08:36

Ca sa-l aiba pe vino'ncoa, domnisoarele au inlocuit busuiocul din par cu ciresele.

Fructele rumene ca focul sunt, mai nou, accesorii pentru look-ul estival. Inainte sa ajunga in fata oglinzii, fetele s-au dus la cules de cirese. Pe tocuri!

Faceti cunostinta cu Anca, o tanara care nu doar ca vrea sa fie in pas cu moda, ci ii place sa isi surprinda placut admiratorii cu un stil noncomformist. Si daca tot e vara, s-a gandit sa profite de ciresele rumene. Nu pentru dieta sau vreo masca de infrumusetare, ci pentru accesorizarea tinutelor.

Asa ca s-a dus in gospodaria de la tara a lui nea' Gheorghe, renumit  in sat  pentru copacul cu fructe fragede.

Nea' Gheorghe, un pensionar de 92 de ani, e bucuros de oaspeti. Nu de alta, dar nu a mai primit in batatura asa o musafira sexy, din tinerete. La randul ei, Anca n-a mai fost intr-o gospodarie taraneasca de cand isi petrecea vacantele la bunici. A uitat ca la cules de cirese nu se merge imbracata ca la  club.

Domnisoara a fost cat pe ce sa-si rupa tocurile inalte. Dar sub indrumarea atenta a lui nea' Ghorghe, Anca a trecut testul de echilibristica. Cu chiu, cu vai, a reusit sa stranga un cos intreg de cirese proaspete.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Si daca a promovat cu

brio proba cea mai grea, Anca a trecut la capitolul pe care il stapaneste cu desavarsire. Si-a chemat in vizita o prietena si s-au impodobit din cap pana-n picioare cu cirese.

Ciresele rumene le-au facut fetelor cu ochiul, asa ca nu s-au putut abtine sa nu guste din accesoriile comestibile.
Daca Diana s-a ales cu o coafura cu cirese, Anca si-a impodobit lantul de aur de la gat cu fructele  culese.


Acum, singura preocupare a fetelor este sa se afiseze rapid cu noul look. Nu de alta, dar ciresele sunt perisabile, iar coafura  nu va  rezista prea mult.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.