Fostul presedinte Traian Basescu da explicatii in legatura cu animalele din curtea sa!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 08:42

Fostul presedinte Traian Basescu vine cu noi explicatii. A tinut neaparat sa posteze un mesaj pentru „curiosi”, asa cum i-a denumit fostul sef al statului pe cei care s-au interesat de animalele prezente in curtea noii sale resedinte.

Un urs, o vaca si un cal sunt cele trei animale care alcatuiesc decorul din curtea locuintei lui Traian Basescu.
Imaginea cu ursul si calul a surprins putin presa in ziua in care Traian Basescu si-a preluat noua locuinta. Iar acum, fostul sef al statului vine cu lamuriri.

El scrie pe o retea de socializare ca ursul este facut din lemn si a fost realizat de un artist din Covasna, dar l-a primit cadou de la un preot din Brasov.

Traian Basescu scrie despre cal ca e din fibra de sticla si l-a primit cadou sotia sa.
In fine, despre vaca fostul sef al statului scrie ironic: „este si ea din fibra de sticla, nu poate fi mulsa si compenseaza imposibilitatea dezvoltarii unei ferme la Nana, din cauza sechestrului pus de procurori”. Basescu mai adauga faptul ca nepotii sai, Sofia, Radu si Traian „se vor bucura sa vada aceste animale in marime naturala si le vor compara cu cele din cartile pentru copii”.
Ca sa fie totul limpede, el posteaza si o fotografie in care apar cele 3 animale.


Fostul presedinte Traian Basescu a venit luni la vila Gogol, dupa ce a anuntat, saptamana trecuta, ca este dispus sa se mute in aceasta locuinta chiar daca nu sunt respectate mai multe cerinte, precum protectia locatarilor sau inexistenta unui spatiu pentru cabinetul sau de lucru.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”