Dupa ce i-a jumulit parul si i-a rupt rochia, Anca a sarit iar sa o bata pe Larisa! "Be***o! Nu o mai lasati langa Leo ca mor, nu suport sa-i vad"

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:16

Dupa ce a tras parul si i-a rupt rochia in urma cu doua seri, aseara Anca a sarit iar la bataie.

Cand Larisa a intrat in platoul WOWbiz, piranda a simtit ca ia foc. Ea, parintii ei si soacra au inceput sa faca scandal.

"De ce sta si ea acolo? Scoateti-o de acolo! Iti place, Loredana? Iti convine? Acum intelegi ce simt eu! Mutati-o, ca nu o suport! Sa ma chinuie?", a tipat Anca.

"Iar sari sa ma bati? Ce vina am eu? Mi-a luat mie Leo masina? Am meritat sa ma iei de par? Am si vanatai pe picioare", a

spus Larisa.

"Rochia era rupta deja, ti se vedeau tatele. Nu ti-am sfasiat-o eu. Chiloti n-avea, tatele i se vedeau, normal ca m-am enervat", a declarat Anca.

( Sursa: WOWbiz)

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.