Un preot a murit intr-un accident de masina, insa ce s-a intamplat dupa tragicul eveniment, a socat pe toata lumea!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 08:46

Se spune ca acolo sus totul e scris. Soarta nimeni nu si-o poate schimba. Chiar daca un lung sir de coincidente stranii iti spun ca ar trebui sa fii prevazator.

Moartea intr-un accident de masina a unui preot a fost precedata de evenimente bizare care lasa loc multor comentarii.
Soferul cisternei este ultimul care l-a privit in ochi pe preot.

Cu mainile bagate adanc printre fiare, patru pompieri si doi medici au incercat din rasputeri sa ajunga la trupul preotului si sa-l readuca la viata. In timp ce acesta isi dadea ultima suflare, familia il astepta sa sarbatoreasca, iar prietenii ii urau „La multi ani!” pe un site de socializare.

Barbatul, care a lasat orfani de tata doi copii, era casatorit, iar cunoscutii nu stiu ca intre soti sa fi existat probleme.
Cu cateva ore inainte sa plece la Dumnezeu, preotul ar fi primit un semn sa nu se duca la drum.

Ba mai mult, modul in care a sfarsit scoate la iveala un lant de coincidente care te-nfioara.  „Tatal lui tot asa tanar a murit, tot asa accident de masina si el tot asa gandea ca o sa fie”.

Si tot in jurul varstei de 40 de ani, asemeni lui si tatalui, i s-au stins si mai multi dintre veri.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pasionat de viteza, la fel ca fiul sau, campion la karting, parintele si-a postat pe un site de socializare o

fotografie in care se vede ca ar fi circulat cu 240 de kilometri pe ora. Si in momentul accidentului avea viteza mare. Cu adevarat straniu e ca preotul a murit zdrobit exact de o cisterna.  Iar in urma cu un an, in iunie, si-a facut o fotografie cu masina lui langa una asemanatoare celei de care s-a zdrobit. Pe langa predici, preotul era si administratorul unei firme care se ocupa cu astfel de utilaje.
Tot pe contul de socializare, barbatul nu obisnuieste sa apara in straie bisericesti, ci mai mereu la distractie si cu paharul de bautura in mana.

Deocamdata, nu se stie daca aseara s-a urcat baut la volan. Preotul va fi inmormantat sambata, ziua in care isi propusese sa-si serbeze ziua de nastere.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.