Valentina Pelinel, pregatita sa dezvaluie toate secretele!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 08:46

Valentina Pelinel merge cu un scop precis in America! E mai fericita ca oricand, implinita si hotarata sa ne arate ca are toate motivele din lume sa zambeasca!

Motivul? Cineva sau ceva ii insenineaza sufletul. Nicicand nu a aparut Valentina Pelinel ca in acest moment!  Zambeste larg, are ochii visatori si se uita pierdut in zare, oare si-a intalnit fericirea?

Si cand paseste parca pluteste printre oameni. Gentuta deschisa parca ar fi o invitatie pentru ca toate secretele-i sa iasa la iveala.

America este in mintea si sufletul ei! Acolo s-a maturizat si a invatat ca „time is money”.

O intrebare sta pe buzele tuturor. Este frumoasa, inteligenta dar cum isi castiga existenta? Mai ales ca nu poate fi usor pentru o femeie acum singura. Doar Valentina a divortat de Cristian Boureanu dupa 10 ani de dragoste.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum frumusetea este domeniul ei preferat, iata ca transforma acest lucru intr-o

sursa de venit. Valentina Pelinel este acum pregatita sa-si spuna toate secretele!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.