Politistii au saltat-o pe faimoasa Ildiko Balmos, clarvazatoarea cu turban pe ochi!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 08:47

Ea si fiica acesteia au fost arestate, pentru 30 de zile, sub acuzatia de inselaciune, dupa ce au luat bani grei, de la mai multe persoane, promitandu-le vindecari miraculoase.

Nici prosoapele pe cap, nici calitatile de clarvazatoare care i-au adus faima, pare-se ca nu au mai ajutat-o pe renumita Ildiko.

N-a iesit prin concentrare, cum ea insasi a spus-o de atatea ori, ci cu ajutorul politistilor. Cel putin 30 de zile, cat va sta in arest,  nu o sa-si mai faca turban din prosoape sau doar colegii de celula o vor mai vedea cu ele pe cap.

Alaturi de Ildiko in arest a ajuns si fata ei, dupa ce politistii au descins in forta dis de dimineata la clarvazatoare acasa. Femeia, sotul, fiica, baiatul dar si un prieten sunt suspecti intr-un dosar de inselaciune. Oamenii legii au descoperit ca pentru preziceri ar fi primit intre 500 si 120.000 de lei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

A

vazut-o o tara intreaga pe platourile OTV-ului in cautarea Elodiei. OTV-ul nu mai e,  pe Elodia n-a gasit-o,  Dan Diaconescu a disparut si el iar Ildiko si-a dat prosoapele jos in fata anchetatorilor.

Cu mainile tremurande si cu turbanul pe cap i-a vrajit si pe americani. Judecatorii nu s-au lasat vrajiti si si nu o vor mai lasa sa plece din arest in urmatoarele 30 de zile.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.