Arata ca un pusti de 10 ani, insa ai ideea cati ani are acest tanar in realitate? Cu siguranta, nu o sa-ti vina sa crezi cand vei afla adevarul

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 08:49

Baiatul din imaginile de mai jos arata ca un copil din scoala primara, insa realitatea este cu totul alta.

Hyomyung Shin, din Korea, sufera de o boala numita sindromul Highlander care afecteaza atat corpul cat si procesul psihic de imbatranire al omului.

Cu alura de copil, tanarul in varsta de 26 de ani se bucura de placerile specifice varstei sale reale, adica merge in cluburi, bea alcool si danseaza de mama focului pe ring. Poreclit Peter Pan de Korea, mai mereu este luat drept un copil din cauza look-ului sau si i se cere mereu actul de identitate pentru a dovedi ca este nascut in 1989.



Shin a si aparut la o televiziune locala, intr-un documentar, unde a putut fi vazut dansand in pijama in locuinta sa, asta inainte de a fi imbracat intr-un costum sau intr-o pereche de jeans. Pe spatele usii de la dormitorul sau se afla un poster cu actrita lui preferata, Scarlett Johansson si chiar a dezvaluit ca viseaza sa isi intalneasca fata visurilor, intr-o zi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”