Credeai ca nu are cu ce sa te mai socheze? Iulia Albu, cu piciorul bandajat pe tocuri de 15 centimetri! Si-a luat geanta de 2.000 de euro si-a plecat la plimbare prin oras!

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:16

Nu mai este o noutate faptul ca oamenii se socheaza atunci cand o vad pe strada pe Iulia Albu.

Fashion editorul opteaza mereu pentru tinute “ciudate”, reusind mereu sa fie in centrul atentiei. Acest lucru s-a intamplat si zilele trecute, cand vedeta Kanal D a fost surprinsa de paparazzii WOWbiz.ro intrand intr-o cafenea din Capitala…

Imbracata intr-un costum inchis la culoare, cu pantofi cu tocuri de 15 centimetri, o geanta de fite al carei pret se ridica la aproximativ 2.000 de euro, cu cateva flori proaspete pe cap si cu ochelari de soare pe nas, Iulia Albu a intrat intr-o cafenea de fite din buricul Capitalei, moment surprins de catre paparazzii WOWbiz.ro.

Atentia trecatorilor insa a fost indreptata catre piciorul bandajat. Iulia Albu a ajuns pe masa de operatie, la clinica medicului Juravle, in urma cu aproximativ doua saptamani, dupa ce a luat decizia de a-si opera cicatricea de pe piciorul drept, semn care nu ii dadea pace si o deranja teribil, mai ales cand statea la soare. Taietura nu pare sa se vindecat in totalitate, astfel ca vedeta Kanal D inca mai poarta bandaj.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16783629/1/media-143498197568118800.jpg
Mai toata lumea se mira cum de poate sa stea “cocotata” pe tocuri de 15 centimetri, desi are piciorul bandajat. “Greu de crezut sa ma vedeti vreodata fara tocuri, singurul moment  in care am fost nevoita sa fac asta a fost imediat dupa interventia chirurgicala, si asta pentru ca domnul doctor Juravle mi-a interzis cu desavarsire sa ma incalt cu sandalele cu care venisem (n.r.

– Iulia Albu a iesit din spital incaltata cu papuci medicinali)”, ne-a declarat realizatoarea rubricii “WOW sau Bau Bau”, din cadrul emisiunii “WOWbiz”, de joi seara, de la Kanal D.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16783629/1/media-143498197723757300.jpg
Au mai fost insa unele doamne  care nu-si puteau lua ochii de la geanta pe care o

purta Iulia, accesoriu care valoreaza in jur de 2.000 de euro. “In fiecare sezon imi achizitionez cel putin o piesa iconica semnata Dolce, Valentino sau Dior in care investesc cu sufletul deschis, aceste piese nescazand ca valoare in timp”, a conchis Iulia Albu. Vezi materialul video cu Iulia Albu pe wowbiz.ro!