Ramnicu Valcea, subiect de documentar pentru americani. Hackerii de aici ar fi furat, anul trecut, o suma incredibila

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:17

O suma incredibilã, 1 miliard de dolari, ar fi ajuns in tara noastra anul trecut. Unde sunt banii, de ce nu au fost folositi în spitale si scoli?

Cazul le-a atras atentia americanilor, care au realizat un documentar pe aceastã tema.  Mascatii au spart o usa din Ramnicu Valcea si au ajuns direct in Statele Unite. Faima hackerilor si a infractorilor romani transforma actiunile mascatilor de la noi in stiri importante peste ocean.

Pe langa faptul ca este capitala hackerilor, Ramnicu Valcea pare sa fi devenit si unul dintre cele mai bogate orase din Europa. 1 miliard de dolari ar fi ajuns la noi in tara, sustin americanii intr-un documentar despre problema infractorilor cibernetici romani, film lansat zilele acestea.

Iata si personajele descoperite de americani la noi in tara:

Preotul din Ramnicu Valcea are rolul de a lua apararea orasului sau.
Rapper-ul le demonstreaza americanilor talentul la rime.
Iar hackerii se lauda cu serverele pe care au reusit sa le sparga, precum cele ale NASA.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Producatorii

acestui documentar sustin ca romanii au furat peste un milliard de dolari pe internet, doar in anul trecut.  Cel mai recent caz al procurorilor DIICOT vine sa confirme astfel de cifre. Mai multi romani au reusit sa sparga serverele unor banci si au efectuat transferuri ilegale in valoare record.

Documentarul care nu ne face cinste a fost produs de o companie americana din domeniul IT. Ideea e simpla: cei de peste ocean isi fac reclama la produsele de securitate prin teama generata de hackerii romani.

##VIDEO139953##