Bursucu', cearta in vazul lumii cu o tanara misterioasa! Nu-i iubita lui, dar uite cum o consoleaza si cat de tandru e cu ea! Imagini incredibile cu colegul de platou al lui Teo!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 aug 2021, 01:40

Bursucu', colegul de platou al lui Teo Trandafr a fost surprins, ieri, intr-o ipostaza neasteptata. A incercat, disperat, sa consoleze o tipa misterioasa cu care a avut o discutie aprinsa.

Bursucu', pe numele lui real Adrian Cristea, habar nu avea ca este fotografiat. Pret de cateva minute, coregraful a avut o discutie tensionata cu tanara. La un moment dat, tipa s-a lasat pe vine si a parut ca plange. Brusc, Bursucu' a pus mana pe ea, tandru, incercand sa o calmeze. Au discutat destul de mult, el cautand sa o convinga pe duduie de ceva. Coregraful a ridicat grasul, a gesticulat, insa tarziu a reusit sa o faca pe insotitoarea lui sa ridice privirea din pamant si sa accepte sa iasa un pic la aer alaturi de el.


Si afara cei doi au continuat parlamentarile ce nu pareau a fost deloc unele usoare. Bursucu' gesticula incercand sa fie cat mai convingator, dialogul dintre cei doi parand a foi mai degraba o cearta decat o discutie calma.

Interesant este ca tanara nu avea nimic in comun cu iubita consacrata a lui Adrian, insa gesturile si privirile dintre cei doi tradau o apropiere deloc de neglijat!( sursa wowbiz.ro)

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.