Iti vine sa crezi ca printul William al Marii Britanii si-a CUMPARAT sotia? Uite cati bani a scos din buzunar pentru frumoasa bruneta

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:17

Printii si printesele nu exista doar in basme, ci si in realitate. Un exemplu perfect sunt Printul William si a lui Ducesa de Cambridge, care tocmai au facut publice primele fotografii cu cei doi copilasi ai lor, impreuna.

Povestea ei incepe cu “A fost odata ca niciodata… o fata simpla si frumoasa, pe care mama ei o visa Printesa Regatului Unit. Noapte de noapte, Carol Middleton se zvarcolea in somn, convinsa ca fata ei s-a nascut sa fie Printesa. Asa ca n-a lasat ca visele sa se naruie la venirea zorilor, ci le-a transformat in realitate.”

In anul 2001, cand Kate s-a facut fata mare si a inflorit mai ceva ca un trandafir, Carol s-a interesat mai intai unde studiaza Printul William, iar apoi si-a trimis fiica sa invete la aceeasi scoala, la Universitatea Saint

Andrews. De aici incolo, povestea capata iz de telenovela mexicana.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16783676/1/media-143505440028346300.jpg
A fost nevoie totusi de o prezentare de moda sexy si provocatoare pentru ca Will sa o observe pe Kate. Mai exact, in anul 2002, Printul si-a uitat gandurile cand a vazut-o pe bruneta focoasa cum defila intr-o tinuta sexy, la o prezentare de moda in scopuri caritabile. De atunci n-a putut sa si-o scoata din cap, iar la o alta petrecere, ce credeti? William a “ cumparat-o

pe Kate in urma unei licitatii, cu 200 de lire, pentru a o privi cu nesat toata seara. Asa se proceda. Baietii isi alegeau o partenera, plateau pentru asta, ia banii se duceau catre cazuri sociale.
/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16783676/1/media-143505439979919400.jpgAtat le-a trebuit pentru ca presa sa speculeze ca intre Kate si Print s-ar fi legat o poveste de dragoste. Inca de atunci, isteata cum este, Kate a inteles ca doar cartea discretiei si simplitatii o va face Printesa cu acte in regula.
Si a jucat-o intr-un mare fel! In primul rand s-a aratat de multe ori deranjata de insistenta jurnalistilor care o urmareau pretutindeni si i-a acuzat pe acestia de hartuire, amenintandu-i cu judecata. Reactia ei virulenta a atras totusi simpatia din partea familiei lui William, care si-a dat atunci unda verde ca bruneta Kate sa devina printesa.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Continuarea

povestii, in materialul video urmator:

##VIDEO139994##