I-au facut o ecografie si toti medicii au incremenit cand au descoperit ce se afla in pantecele unei femei de 90 de ani! "Il purta cu ea de cel putin 50 de ani"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 08:58

O femeie din Chile, in varsta de 90 de ani, a ajuns la spital de urgenta dupa ce a cazut din senin si a lesinat.

Dupa mai multe investigatii, medicii i-au facut si o ecografie in urma careia au descoperit ca in pantecele ei zacea un fetus de 50 de ani. Acesta avea in jur de 2 kilograme. Copilul nenascut se calcifiase. Procesul se numeste litopedion sau popular "copil de piatra".


Fetusul s-a dezvoltat in afara pantecelui si s-a calcifiat. In jur de 30 de cazuri s-au semnalat pana acum in studiile de specialitate.
Marco Vargas Lazo, directorul spitalului a dezvaluit ca exista cazuri destul de rare. Fetusul a fost prea mare si s-a dezvoltat si in afara cavitatii abdominale. Din cauza varstei femeii, doctorii au fost de acord sa nu o opereze pentru a indeparata fetusul. Astfel, ea a fost trimisa acasa fara a i se prescrie vreun tratament.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”