O mamica si-a vopsit placenta in culori si apoi a facut o dezvaluire incredibila despre unul din tripletii sai!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 sep 2020, 20:20

O mamica a postat pe internet o fotografie incredibila cu placenta ei si explica de ce supravietuirea celui mai mic copil al ei este un adevarat miracol!

Sammi Edes este mamica a patru copii. Trei dintre ei sunt tripleti, iar cel mai mic dintre ei, Thomas este un mic erou avand in vedere ca medicii i-au spus mamicii lui ca nu se dezvolta corespunzator si daca nu este avortat, risca sa puna in pericol si viata celorlalti frati ei sai nenascuti.

Medicii au fost uluiti intr-un final, cand toti cei trei copii au supravietuit. Ca sa arate cum cel mai mic dintre tripleti a reusit sa supravietuiasca, medicii au vopsit placenta femeii si au aratat fiecare loc in care cei trei bebelusi s-au pozitionat.

Imaginea dezvaluie de altfel si lipsa vaselor de sange la care nu era conectat Thomas.


Placenta este un organ care creste in interiorul sacului amniotic si in care se dezvolta copilul. Prin ea  bebelusul se alimenteaza cu nutrienti din sangele mamei prin cordonul ombilical. Tripletii impartasesc toti aceeasi placenta prin cele trei cordoane ombilicale atasate.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”