Toti i-au zis ca nu ar trebui sa o ia de nevasta dupa ce a facut ASTA! Cum a reactionat fiul unui preot dupa ce a vazut adevarata fata a viitoarei sale sotii

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 08:58

Unii oameni nu au dus nicidecum o viata usoara si s-au chinuit din rasputeri sa razbata. Asa s-a intamplat si cu femeia a carei poveste o puteti citi mai jos.

Ea s-a indragostit de fiul unui preot, insa a fost condamnata pentru sentimentele sale deoarece avea un trecut tumultos. Aproape nimeni nu voia ca ea sa devina sotie de fiu de preot. Dupa ani intregi in care s-a luptat cu dependenta de alcool, droguri si prostitutie, tanara a reusit sa isi recapete integritatatea si sa devina un om normal, fara vicii. S-a angajat in slujba bisericii unde a predat ca educatoare.

In tot acest timp, a primit si o raza de speranta in persoana unui tanar. Cei doi s-au indragostit, insa cand erau pe punctul de a-si face planuri de casatorie, toata lumea a fos timpotriva acestui lucru din cauza trecutului ei. Astfel, s-au tinut dezbateri chiar in biserica din cauza tinerei. Fiul de preot nu a mai putut suporta batjocura la care era supusa viitoarea lui sotie si a reactionat.

El i-a facut pe oameni sa inteleaga ca cel mai important lucru este iertarea daca esti un bun crestin.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.