Radu Mazare respira, din nou, aerul libertatii

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:17

Dupa aproape trei de luni de arest preventiv, judecatorii Inaltei Curti au decis ca poate fi cercetat sub control judiciar.

Primul lucru pe care l-a facut fostul primar al Constantei a fost sa o sune pe cea mai importanta femeie din viata lui. Radu Mazare spune ca dupa ce politia ii va stabili programul pentru control judiciar se va duce sa stea pe mare. Nici vorba de petreceri sau iesiri publice.  Fostul primar al Constantei este acuzat de procurorii DNA de luare de mita, conflict de interese si abuz in serviciu.

##VIDEO140130##

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.