Bucurestiul a fost Capitala mondiala a cainilor din rasa Beagle. Cele mai jucause exemplare au aratat toate trucurile pe care le stiu

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 26 sep 2020, 18:30

Sunt micuti, incapatinati si mereu pusi pe sotii dar se transforma in cele mai ascultatoare fiinte, atunci cand au in fata ochilor o bucatica de mancare.

Duminica, a avut loc un adevarat  "congres" al cainilor din rasa Beagle. Dexter este, in clubul Beagle-lilor, e o mica vedeta. Are pagina de Facebook si aproape 500 de fani. N-o sa reusesti sa il convingi sa stea locului nicio secunda. De fapt, ai putea, dar doar daca stie ca va primi ceva bun de mancare.

Dexter nu e singurul beagle care stie giumbuslucuri. Diesel e un alt patruped cu coada ascutita care a invatat cum sa-si castige recompensa culinara.

Ca ei, au mai fost sute de exemplare in Capitala. Am putea spune, chiar, ca a fost un congres al Beagle-lilor.

Cand va spuneam ca beagle-ul e incapanat n-am exagerat cu nimic. Acesta, de exemplu, nu vrea nici in ruptul capului sa ii faca pe plac stapanului. Tot cand patrupedul a avut chef s-a dat jos. Iar daca asta vi s-a parut amuzant, sa vedeti ce inseamna sa ii faci baie, in materialul video urmator: ##VIDEO140272##

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Chiar

si asa, n-ai cum sa nu ii iubesti, spun stapanii.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.