Christian Sabbagh, surprins de paparazzi cu noua iubita! Vedeta TV, Adriana Stefan, i-a readus zambetul pe buze

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 26 sep 2020, 18:10

Christian Sabbagh radiaza de fericire.

Christi Sabbagh are fluturi in stomac de aproape 3 luni. Chiar daca prima intalnire n-a decurs ca-n filme, destinul i-a facut sa se indragosteasca iremediabil unul de celalalt.

Vedeta Stirilor Kanal D a ramas aceeasi persoana, o recunosc si prietenii sai. Alaturi de ei, in vacanta la mare, au fost si artistul Mihai Constantinescu si sotia sa. Dupa 20 de ani de relatie, cei doi sunt un exemplu pentru orice cuplu.

La masa de seara, le-au oferit chiar si niste sfaturi pentru ca relatia lor sa dureze o vesnicie.

Dupa ce au luat masa in resortul de lux, Christi Sabbagh si-a condus iubita la dans. Priviti cat de atent e cu ea- o tine de mana si, imediat ce simte racoarea serii, ii pune pe umeri jacheta lui.  Daca in ce priveste gesturile tandre este un maestru, cu dansul e mai greu.

Noroc cu Adriana, care il invata pas cu pas ce are de facut.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO140289##

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.