Vica Blochina a pierdut procesul cu doctorul Adina Alberts! Pentru ca s-a plans de silicoanele ei, Vica are de plata MII DE EURO!

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:18

Judecatorii au pus punct scandalului silicoanelor dintre faimoasa Vica Blochina si sotia lui Viorel Catarama, medicul Adina Alberts.

Pentru ca s-a plans de noul ei bust si de medicul care i-a pus implanturile, Vica lui Piturca are acum de plata o suma frumusica. Megascandalul  izbucnit intre Vica Blochina si esteticianul Adina Alberts a fost transat de judecatori. Magistratii au avut studiat dosarul „silicoanelor” si au dat verdictul.

Cea care a iesit sifonata, si la propriu si la figurat, din aceasta poveste este fosta amanta a lui Vitcor Piturca.

Nu de alta, dar judecatorii i-au dat dreptate medicului Adina Alberst care a dat-o in judecata pe Vica, dupa ce aceasta a denigrat-o in presa. In urma cu un an, balerina facea  turul show-urilor de televiziune cu bustul la vedere, plangandu-se de operatia estetica realizata de medicul  Adina Alberts. Blonda sustinea ca in loc sa fie mandra de silicoanele ei, nu stie cum sa si le acopere.

Adina Catarama a avut, insa, o alta varianta: "din pacate, nu a vrut sa respecte cea mai simpla si cea mai elemantara regula si anume bustiera.”

##VIDEO140337##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Intr-un final, judecatorii au stabilit ca pentru toate vorbele grele pe care Vica i le-a adresat medicului, blonda trebuie sa-i plateasca medicului sau 14.900

de euro si taxa de timbru de peste 13.000 de lei.

Vica Blochina nu a putut fi contactata pentru a-si exprima punctul de vedere. Decizia judecatorilor nu este definitiva, ea poate fi atacata cu apel.