I-a facut fotografii cu o lesa de gat si apoi le-a postat pe Facebook! Gestul acestei mamici fata de micuta ei a socat o lume intreaga

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 sep 2020, 16:50

O mama din Filipine a lansat o adevarata controversa in toata lumea dupa ce a postat pe Facebook cateva poze cu fiica ei in cateva ipostaze de-a dreptul terfiante.

Ayla Cruz Francisco si-a postat cateva poze cu fiica ei pe Facebook in care micuta avea o lesa de gat si aplecata asupra unui bol cu mancare de caine. Faptul ca femeia a postat aceste fotografii de-a dreptul revoltatoare ridica un mare semn de intrebare asupra a ceea ce se ascunde dincolo de ele.

Dela Cruz Francisco a fost inchisa intr-un centru special dupa ce aceste fotografii au iesit la iveala.Lurleen

Hilliard, fondatoarea organizatiei Nologer Victims a fost socata cand a vazut pozele si a alertat imediat autoritatile din SUA. Apoi acestea au informat organizatiile omoloage din Filipine care au luat masuri impotriva respectivei femei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.