Are numai 2 ani, dar risca sa-si petreaca toata viata intr-un carucior cu rotile. O boala cumplita l-a lovit pe David

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 26 sep 2020, 16:15

Medicii spun ca sansele ca David sa traiasca mai mult de 18 ani sunt reduse.

David e pui de om cu ochi verzi, in care sclipeste speranta unei vieti fericite. De ceva vreme, acest baietel face eforturi imense ca sa ajunga in bratele mamei. Singura lui speranta este un tratament cu celule stem in America, dar pentru asta e nevoie de 100 de mii de dolari. Familia micutului va implora ajutorul. David este

In urma unui RMN lombar, la care David a fost supus acum cateva saptamani, a venit un diagnostic socant: amitrofie spinala, o boala a carei speranta de viata este numai pana la 18 ani.

Amiotrofia spinala este o boala care afecteaza sistemul nervos si macina neuronii care dau impulsurile de miscare. Pentru David, timpul este cel mai mare dusman- pe masura ce zilele trec, muschii lui se usuca si nu-l mai ajuta sa alerge cu ceilalti copii de varsta lui.

In Romania, nu se pot face prea multe iar medicul neurolog care il tine sub observatie pe David le-a recomandat parintilor un tratament cu celule stem, peste hotare.

In America, aceasta boala ar putea fi vindecata, dar costul e urias.

Tatal lui David, Andrei, este consilier auto, iar mama este in concediu de crestere a copilului. Veniturile lor nu sunt suficiente pentru a-i oferi copilului lor o sansa la o viata normala. Au nevoie de ajutorul nostru!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO140428##

Daca doriti si dumneavoastra sa-l ajutati pe David cu o suma, oricat de mica, puteti face donatii in conturile, deschise la UNICREDIT BANK, pe numele ANDREI POENARU:

RON: RO 58 BACX 000000 329 584 5000
EUR: RO 63 BACX 000000 329 584 5007
USD: RO 36 BACX 000000 329 584 5008

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.