Piedone a iesit in inspectie! Carne pentru saorma era preparata in ligheane de plastic. Imaginile sunt INGROZITOARE!

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:18

Mare atentie unde alegeti sa luati masa in oras si, mai ales, ce comandati.

Nu sunt putini cei carora nu le pasa de ce va pun in farfurie, pentru ei doar profitul conteaza. Lasa preparatele in soare sau la temperaturi ce tranforma alimentele in adevarate bombe pentru sanatatea dumneavoastra.

Pe afara e vopsit gardul, inauntru e leopardul. Cam asa se intampla si in intr-o saormerie in fata careia pofticiosii fac probabil coada la orele amiezii carnea ramasa pe tijele metalice  zace intre calorifer si frigider departe de ochii cumparatorului.

In zadar  incearca patronul shaormeriei sa gaseasca o scuza, imaginile vorbesc de la sine. Daca vi se pare deja prea mult ce ati vazut pana acum, priviti cum este preparata carnea care urmeaza sa fie pusa la grill pe tijele metalice.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO140449##

Este adevarat ca

nu puteti sa vedeti ce se ascunde in spatele tejghelei, insa e bine sa va uitati de doua ori inainte sa comandati de mancare. In plus, evitati sa consumati preparatele tinute cu orele in soare sau la caldura.