E REVOLTATOR, campioanele noastre se antreneaza la Mall. Trei patinatoare, campioane mondiale, nu au unde sa se antreneze

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 26 sep 2020, 15:50

Au mers la mall periodic si s-au intors cu medaliile de aur acasa.Nu este o gluma, ci pura realitate.

La mall este unicul loc din Bucuresti in care patinatoarele se pot antrena pe gheata. Aici au muncit mult si acum au urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului. Noua nu ne ramane decat sa ne inclinam cu respect in fata acestor copile. Bravo, fetelor!

Diana, Cristina si Iris sunt trei dintre campioanele mondiale la patinaj care au adus aurul acasa. Abia se tineau pe picioare cand s-au urcat intaia oara pe patine iar pustoaicele isi amintesc si acum ca acela a fost momentul in care au stiut ca dansul pe gheata este ceea ce vor sa faca.

Copilele demonstreaza ca atunci cand vrei, poti! Pentru ca nu exista locuri speciale in care sa se  antreneze, au fost nevoite sa gaseasca singure solutii. Asa au ajuns la patinoarul din mall. De parca nu era suficient, fetele sunt nevoite sa isi plateasca singure si costumele si deplasarile pe la diverse concursuri.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO140450##

Asta nu a impiedicat o insa pe antrenoare sa scoata ce e mai bun din cele trei copile si sa dea clasa lumii in competia de la Geneva. Cristina este deja la cea de-a patra medalie de aur.