La prima vedere par niste boabe de fasole, insa habar n-ai in ce se transforma! Priveste cu atentie materialul video

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 09:15

Daca aveai senzatia ca in fata ta se afla o fotografie cu cateva boabe de fasole sau de alta legume, iata ca te inseli. Iar ceea ce vei vedea, cu siguranta te va fascina!

Dintre toate creaturile care s-au raspandit pe aceasta planeta, stim cel mai putin despre cele marine. Oceanul este atat de mare si de adanc, incat e imposibil sa ii aflam toate secretele. Cine stie daca vom ajunge vreodata sa cunoastem macar putin despre fiecare creatura care se afla acolo. De aceea, atunci cand vedem, creaturi ca cele din clipul alaturat, este o adevarata binecuvantare.

Ca sa nu mai prelungim misterul, aceste bobite sunt niste oua de caracatita care traieste pe fundul oceanului.

Nu se stie inca despre ce specie este vorba, iar oamenii de stiinta inca depun eforturi pentru a studia si a gasi cateva corespundente cu rudele ei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.