A vazut acest cersetor pe strada si l-a pus sa cante la pian. E incredibil ce a urmat

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 09:18

Clipul de mai jos a ajuns viral pe retelele de socializare si a strans peste 2.000.000 de vizualizari in 2 zile de la postare.

In imagini se poate observa un cersetor care uimeste trecatorii cu talentul lui. Desi este imbracat saracacios si nu este ingrijit, barbatul canta la pian de parca ar fi facut acest lucru de o viata intreaga.

Femeia care l-a filmat i-a aflat si povestea de viata. Donald Gould, acum in varsta de 51 de ani, a trait in trecut o viata normala, fara lipsuri materiale. A lucrat in cadrul armatei si a studiat muzica la un colegiu din Michigan.



Totul s-a naruit insa dupa ce sotia lui a murit in 1998. Donald a fost atat de afectat incat a luat-o pe cai gresite si s-a refugiat in droguri. A devenit dependent, iar din cauza acestui lucru si-a pierdut si baietelul de 3 ani.

Autoritatile au decis la acel moment ca nu este capabil sa il creasca si i-au ridicat custodia. In cele din urma a acumulat datorii imense si a ajuns in strada, traind de pe o zi pe alta.


Cazul lui a devenit cunoscut, iar datorita talentului pe care il are barbatul isi poate reface acum viata. El a primit o oferta din partea unui restaurant de a asigura in fiecare seara muzica localului.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”