Bursucu', terorizat de Ana Maria Barnoschi. Coprezentatoarea de la "Roata Norocului" s-a transformat intr-un adevarat cosmar

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:19

"Pana si in toaleta a venit dupa mine", s-a plans Bursucu' despre colega lui de platou.

Ana Maria Barnoschi este nerebdatoare sa prezinte din nou emisiunea "Roata Norocului", de la Kanal D si s-a transformat in umbra lui Bursucu', pe care il urmareste peste tot, chiar si atunci cand cei doi nu lucreaza la pregatirea emisiunii.

Joi, inainte ca Bursucu' sa intre in studioul emisiunii Teo Show, Ana Maria, il cauta innebunita pe culoarele sediului Kanal D. Cand l-a gasit, i-a sarit imediat in brate.



"Ce faci, nu mi-ai spus ca nu ma lasi singura niciodata?" i-a spus Ana Bursucului, in timp ce il urma, ca o umbra, peste tot. Nici in vestiar Buruscu nu a scapat de Ana, in timp ce se schimba pentru emisiunea lui Teo. Surpriza cea mai mare a fost in timpul emisiunii lui Teo, unde Ana a intrat neinvitata, doar pentru a-l asigura pe Bursucu ca nu a pierdut-o, e langa el.

"N-am stiut ca e atat de draguta, eu am paruit-o ieri" ,  a marturisit Teo in emiisunea de astazi, dupa ce a vazut materialul despre aventurile prin care a trecut Bursucul ieri. Asta e nimic pe langa ce va urma, Ana Maria si Bursucu' vor pleca intr-o caravana prin Romania, in orasele in care sunt organizate preselectii:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

11

iulie- Craiova, Electroputere Parc (intre orele 11:00- 19:00)
18 iulie- Iasi, Palas Mall (intre orele 11:00- 19:00)

Ghici cine vine la tine? Roata Norocului! Vino si tu la preselectii!Intalneste-te cu Bursucu' si Ana-Maria Barnoschi...

Posted by Roata Norocului on  3 Iulie 2015

##VIDEO140574##