Trucul pe care tot mai multe femei il incearca: si-a dat pe fata cu lapte amestecat cu ovaz! Uite ce s-a intamplat cu pielea ei dupa ce a facut asta

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 09:19

Daca ai tenul uscat sau gras si nu gasesti o crema potrivita cu ajutorul careia sa il ingrijesti, poti incerca acasa acest truc.

Ai nevoie de fulgi de ovaz, lapte, miere si 2 albusuri de ou. Puneti toate ingredientele intr-un bol si amestecati-le foarte bine, pana cand obtineti o pasta omogena.

Ulterior aplicati masca rezultata pe ten si lasati-o sa actioneze timp de 30 de minute, sau pana cand simtiti ca incepe sa se intareasca. Nu ramaneti cu ea mai mult de jumatate de ora pe fata, deoarece va fi foarte greu de inlaturat.



Dupa ce va clatiti veti observa ca pielea este foarte fina si ca ph-ul ei este echilibrat; tenul uleios sau uscat va fi de domeniul trecutului!

Atentie: este de preferat sa testati masca pe mana inainte de aplicare, pentru a observa daca aveti vreo reactie alergica la unul dintre ingrediente. Iata si un material video demonstrativ:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”