Si-a luat nevasta in spate si a inceput sa alerge. Ce a urmat i-a facut celebri in toata lumea

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 26 sep 2020, 14:05

In Sonkajarvi, Finlanda, are loc o competitie care atrage sute de cupluri din intreaga lume.

Concurentii care se strang anual in localitatea finlandeza Sonkajarvi trebuie sa strabata un traseu de 253.5 metri. Regulamentul concursului spune ca barbatul trebuie sa isi care sotia in spate, in timp ce se deplaseaza pe traseul cu obstacole, cum ar fi o zona cu nisip sau o piscina.

Femeile trebuie sa cantareasca peste 49 de kilograme si sa aiba peste 17 ani. Nu e obligatoriu ca femeile sa fie sotiile barbatilor, acestia isi pot lua chiar si o vecina in spate, pentru a concura.

Daca barbatul isi scapa femeia din spate, acesta trebuie sa o ridice la loc sau sa o care in brate pana la linia de sosire.

'Concurentii se pot antrena oriunde pentru competitie: in baie, la supermarket, in parc sau intr-o sala de antrenament. Transportul sotiei in spate face bine relatiei', au scris organizatorii pe site-ul oficial.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Competitia,

care a ajuns la editia cu numarul 20, a fost castigata, pentru al doilea an la rand, de cuplul Ville Parviainen si Sari Viljanen din Finlanda.