Iata cateva metode prin care iti intensifici arderile metabolice!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 26 sep 2020, 14:00

Metabolsimul este sistemul care iti sustine bataile inimii la cote normale, nivelul de glucoza in sange, arderea grasimii din organism prin exercitii.

Pentru a intensifica aceste arderi si pentru a dat din ce in ce mai repede grasimea jos iata cateva metode prin care poti accelera procesul

Sari peste antrenamentul de la 6 dimineata si dormi- Studiile au aratat ca oamenii care nu dorm 7 ore pe noapte, tind ca a doua zi sa manance mult mai mult, sa fie mai stresati si anxiosi. In momentul in care dormi, metabolismul lucreaza la minim, insa, in cazul depravarii de somn, rata metabolica de procesare a zaharului in sange scade cu 40%

Antrenamente mici si dese…- …cheia marilor succese..in

materie de fitness. In loc sa faci un antrenament mare, iar corpul sa arda calorii timp de doua ore, mai bine poti face antrenamente scurte de cate10 minute pentru ca metabolismul sa arda calorii toata ziua. De asemenea, dupa un antrenament intens si de lunga durata ai tendinta sa mananci mai mult pentru a compensa... citeste mai multe pe kfetele.ro!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.