Sambata, 11 iulie, Caravana „Roata Norocului” ajunge in Craiova!

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:19

Ana-Maria Barnoschi si Bursucu’ (Adrian Cristea) pleaca prin tara sa ii gaseasca pe cei mai norocosi posibili concurenti la „Roata Norocului”, iar primul oras in care va ajunge caravana cu premii si voie buna este Craiova.

Ii invit pe toti cei care doresc sa participe la emisiune sa vina alaturi de noi, sa ne cunoastem si sa verificam cat de norocosi sunt! Va dam intalnire sambata, 11 iulie, la Electroputere Parc, in Craiova! Ne vom distra impreuna, ii vom astepta pe craioveni si nu numai pe ei, cu muzica, dans si multe premii! ”, spune Bursucu’.

Pe langa interviurile de recrutare a concurentilor pentru emisiunea ”Roata Norocului”, vor avea loc evenimente organizate pentru publicul larg, astfel ca, in intervalul orar 10:00 – 19:00, toti cei prezenti in spatiile special amenajate de Kanal

D, fie ca doresc sau nu sa se inscrie la concursul televizat, isi vor putea exersa norocul la Roata si castiga premii instant. De asemenea, ii vor putea cunoaste indeaproape pe Ana-Maria Barnoschi si pe Bursucu’, prezentatorii noului sezon „Roata Norocului”, cel mai iubit show-concurs ce va fi difuzat de la finalul verii la Kanal D.

Abia astept sa ii intalnesc pe cei care isi doresc sa vina la "roata"! Deja publicul din Romania stie cat de bine ne simtim in aceasta emisiune, dar si in intalnirile prilejuite de preselectiile pentru fiecare sezon.

"roata" este show-ul in care te simti liber sa glumesti, sa dansezi, sa castigi, sa pierzi, sa fii cel mai bun sau chiar sa gresesti
”, spune Ana-Maria Barnoschi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Singura conditie pentru participantii la castingul „Roata Norocului” este sa fi implinit varsta

de 18 ani. La acest show-concurs pot participa toti doritorii, indiferent de educatie, varsta, categorie sociala.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.