Sanii ei de 15 kilograme aratau groaznic si doctorii se temeau sa o opereze. Au fost SOCATI de ce i-au gasit in interior

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 feb 2017, 09:21

Dee Stein are 53 de ani si, in urma cu 20 de ani, si-a marit sanii cu proteze care cantaresc 15 kilograme. Intre timp, una din proteze s-a rupt.

Dee a povestit la un canal american de televizune ca mai multi chirurgi au refuzat sa o opereze deoarece procedura se anunta a fi periculoasa. Protezele ei au fost instalate in urma cu 20 de ani si erau fabricate dupa o tehnologie veche, cu un interior din silicon si un invelis umplut cu solutie salina.

La sanul stang, invelisul cu solutie salina s-a spart iar sanul ei avea un aspect desumflat.

Sanul drept, dimpotriva, era foarte ferm si exercita o presiune foarte mare asupra tesutului mamar si al sfarcului.

Doi doctori care sunt gazdele unei emisiuni TV despre reconstructii plastice, au acceptat sa o opereze si i-au salvat sanii, inlocuindu-i protezele gigantice cu undele de dimensiuni mai mici, de doar cateva sute de grame.

La o examinare mai atenta a protezei sanului drept, doctorii au descoperit in interior o colonie de ciuperci, care ar fi putut sa ii puna in pericol viata, daca s-ar fi extins in organism.


"Asta este, de departe, cea mai dificila, mai periculoasa, mai provocatoare si aproape imposibila operatie de care am auzit in chirurgia plastica", a declarat dr. Dubrow, unul dintre doctorii-vedeta al show-ului.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”