Ziua Internationala a Sarutului! V-ati sarutat persoana iubita astazi?

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 sep 2020, 13:40

Daca nu v-ati sarutat astazi persoana iubita, mai aveti timp! Va dam si un motiv in plus, pe langa dragoste: este Ziua Internationala a Sarutului.

Una dintre echipele noastre a lansat marea provocare pe strada, iar reactiile nu au intarziat sa apara.
Nu trebuie sa ai motive scrise pentru a saruta persoana iubita.

Dar daca tot este Ziua Internationala a Sarutului, am lansat o provocare: cat de lipsiti de inhibitii sunteti cand vine vorba sa va demonstrati dragostea in plina strada?

Un mesaj scris valoreaza uneori cat o mie de cuvinte.

Priviti cum reactioneaza acesti doi tineri cand vad afisele noastre .Tanarul este extrem de receptiv. Isi ia iubita de mana si o saruta apasat. Zambesc amandoi si isi strang mainile cu putere.
Alti doi tineri stau nepasatori pe o banca. Ea este cea care vede prima mesajul. Ii atrage atentia iubitului apoi se saruta de parca ar fi prima sau ultima data.

Acesti doi tineri par ca se cearta.

Insa un zambet larg i se asterne ei pe fata cand ne zareste. El o saruta si totul e dat uitarii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Intr-o statie de autobuz, doi tineri privesc in gol, ganditori.

Isi amintesc, insa, ca au toata viata inainte. E drept, am gasti si tineri timizi, care au trecut nepasatori pe langa noi, dar cu siguranta au pus in practica mesajul.

Nu e nevoi neaparat de partener pentru a darui sarutari. In China, 20 de cupluri au sarbatorit in avans Ziua Internationala a Sarutului intr-un mod inedit... sub apa. Castigatori au fost cei care au ramas cat mai mult timp sub apa, imbratisati si cu buzele lipite.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.