A inceput luna Ramazanului. Ambasadorul Turciei si oamenii de afaceri turci sunt aproape de musulmanii nevoiasi din Dobrogea

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 26 sep 2020, 12:30

Cu ocazia Ramazanului, sarbatoare sfanta la musulmani, ambasadorul Turciei, impreuna cu asociatia oamenilor de afaceri din Turcia, au impartit in Dobrogea peste 1500 de pachete musulmanilor nevoiasi.

Sunt imaginile bunatatii si daruintei- ambasadorul Turciei a inmanat personal zeci de pachete musulmanilor nevoiasi din satele constantene. Dupa un scurt discurs in fiecare geamie, au golit camioane intregi de pungi pline cu alimente.

„Peste 1500 de pachete am pregatit nu numai pentru comunitatea musulmana sau turca, unde mergem, in orice sat mergem, nu facem diferenta”, a precizat ambasadorul.

Mare a fost bucuria oamenilor cand s-au vazut cu atatea produse alimentare! Chiar daca pe timpul zilei tin post negru si nu beau nici macar apa, seara, dupa apusul soarelui, pot manca orice isi

doresc.

Delegatii turci au vizitat mai multe sate din Dobrogea, unde sunt cele mai mari comunitati de musulmani.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Luna Ramazanului este considerata luna sacrificiului si a pocaintei.

Sunt 29 de zile in care musulmanii dau dovada de rabdare si solidaritate cu semenii lor sarmani, si nu mananca absolut nimic de la rasarit, pana la apus.

##VIDEO140812##