Dila - Rezumatul episodului 50

Autor: A.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 26 sep 2020, 12:05

Disperata, Dila ia o decizie radicala!

Dila este socata de propunerea josnica facuta de Suat si sub impulsul nervilor il respinge categoric. Deranjat de dispretul afisat de Dila, Suat ii spune acesteia ca nu ii va acorda divortul daca nu i se va supune.

Dupa o discutie lamuritoare, in care Suat se ofera sa il lase liber pe Riza doar daca Dila devine si in fapt sotia sa, acesta iese din camera tinerei lasand-o prada nervilor si lacrimilor de deznadejde.



Departe de Dila, Riza sufera in tacere pentru ca nu o poate avea alaturi pe femeia iubita. Acesta nu poate accepta ideea ca Dila este casatorita cu un alt barbat si cauta solutii pentru a o scapa de Suat.

Primind ultimatum de la Suat, Dila se gandeste daca sa accepte sau nu propunerea barbatului, gandindu-se ca asa il poate salva pe Riza. Intr-o izbucnire nervoasa, Dila se cearta cu Suat amenintandu-l cu un cutit.


Afland ca autorul incendiului este Kadir, Riza este pe urmele lui si intr-un final, il intalneste intr-un restaurant in compania lui Suat. Furios, Riza le reproseaza celor doi dezastrul provocat fabricii sale.

Riza viseaza ca Dila il accepta pe Suat si ca se saruta cu acesta. Se trezeste brusc din vis, ia pistolul, se urca in masina si pleaca in viteza la casa unde se afla Dila.
Aici, intra in locuinta cu pistolul scos, incercand sa ajunga in camera unde se afla Suat, insa este impiedica de Dila.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Taguri: