Mama lui Leo arunca bomba! "Anca vrea sa isi puna silicoane, sa arate ca fetele astea! Se duce in strainatate!"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 sep 2020, 12:00

Dezvaluiri fara perdea si in aceasta seara la WOWbiz. In viata lui Leo de la Strehaia s-au petrecut extrem de multe evenimente si se pare ca sotia lui, Anca, sufera enorm acasa.

Mama lui Leo a venit pe canapea si s-a certat cu Renata ca i-a tocat banii fiului ei, dar a spus si ca Anca isi doreste sa isi puna silicoane. "Te-a facut vedeta de la Pitesti la Bucuresti. Nu e de joaca. Nu l-ai iubit cu sentimente, doar pe interes. A stat destul trei sau patru ani cu ea. Trebuia sa te gandesti ca era tigan, ca era insurat.

Anca se ia dupa astea, isi pune silicoane ca sa fie ca fetele astea. De nebuna face asta. A zis ca pleaca in strainatate sa se faca si ea asa. Eu i-am zis, daca un barbat te place, te place asa cum esti. O accept si pe Loredana la Strehaia. Leo sa o tina pe Loredana de oras si pe Anca de casa.", a spus mama lui Leo la WOWbiz.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.