Aveau doi baieti si isi doreau cu disperare o fata. E INCREDIBIL ce au fost in stare sa faca pentru asta

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 26 sep 2020, 11:40

Rose si Vincent Costa, doi soti din statul american Texas au apelat la ingineria genetica pentru a se asigura ca vor avea o fata.

Rose si Vincent, in varsta de 36 si respectiv 37 de ani, au vrut, cu orice pret, sa fie parintii unei fete. Ei aveau deja doi baieti, in varsta de 13 si 15 ani si nu au avut niciodata probleme de fertilitate. Chiar si asa, ei au cheltuit peste 100.000 de dolari pe 7 tratmente de fertilizare in-vitro pentru a fi siguri ca vor concepe o fata.

"Toata viata mi-am dorit sa fiu mama unei fete",

a marturisit Rose. "Imi iubesc baietii foarte mult si nu i-as schimba pe nimic in lume, dar e foarte important pentru mine sa am o fata", a adaugat femeia care a crescut intr-o casa incojurata de frati.

Vincent nu avea preferinte legate de sexul viitorului copil, dar si-a sprijinit sotia sa isi indeplineasca visul. Ei au apelat la fertilizarea in-vitro, urmata de analiza genetica a embrionilor, pentru a determina sexul viitorului copil.
Dintre embrionii fertilizati, unul, de sex feminin, i-a fost implantat mamei, acum insarcinata in patru luni.

In cei trei ani cat a durat procedura, cei doi soti au apelat la mijloace contraceptive pentru a se asigura ca nu vor concepe, pe cale naturala, un baiat.

Aceasta procedura este interzisa in unele tari europene, insa este legala in Statele Unite.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.