Ii calca pe urme mamei! Uite cum arata fata lui Cindy Crawford, cea mai dorita femeie a anilor '90!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 15 iul 2022, 04:30

Kaia Gerber are 13 ani si e copilul lui Cindy cu Rande Gerber.

Kaia Gerber a semnat recent un contract cu agentia IMG Models si a aparut deja in revista Vogue Italia. Tanara pare a fi sora geamana a mamei sale, supermodelul care a ajuns acum la 49 de ani.

"Cred ca trebuie sa imi pazesc spatele", a glumit Cindy in comentariul fotografiilor cu fiica ei, postate pe Instagram. In ultimii ani, Cindy a incercat sa ii incetineasca cariera fiicei sale, declarand chiar ca aceasta sa defileze dupa varsta de 17 ani.



Probabil ca Cindy nu si-a lansat fiica nepregatita in lumea modei iar sfaturile venite din partea celui mai bine platit top-model al anilor '90 nu au cum sa fie gresite.

Kaia a crescut in compania altor femei celebre, ca Naomi Campbell sau Linda Evangelista, asa ca e mai pregatita decat majoritatea adolescentelor care intra in aceasta industrie.

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

The #OmegaOrbisTeddy takes Asia... And so do we.

Posted by Kaia Gerber on  16 Iunie 2015

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.