Vara si-a intrat in drepturi si loveste cu temperaturi caniculare! Uite unde te racoresti in weekend

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 26 sep 2020, 11:25

Ilinca Obadescu are sfaturi pentru un weekend plin de distractii.

Daca vreti sa va racoriti, mergeti sambata la marea „spalaceala” din centrul Clujului Ce vrea sa insemne cuvantul asta, ne spun organizatorii in materialul video urmator.

Daca weekendul va prinde pe litoral si briza marii nu va ajunge, incercati scufundarile in Marea Neagra. Puteti gasi costume de scafandru de inchiriat si instructori care sa va explice ce aveti de facut la Constanta, in zona Cazino, dar si pe plajele din Costinesti sau Vama Veche.

Daca locuiti in vestul tarii, nu va cumparati bilet de vacanta la Mamaia! Mergeti langa Arad, pe litoralul lacului Ghioroc.

Caldura mare, moncher, dar stomacul tot va cere de mancare? Pentru gurmanzii care jinduiesc la bunatati gatite ca la mama acasa, de vineri pana duminica este mare balci cu bors de crap, varza cu costita la ceaun si sarmale cu mamaliguta. Pofticiosii sunt asteptati la Muzeul Taranului din Capitala.

Cu ce se stinge cel mai bine arsita? Iesenii au raspunsul. Weekendul acesta e Festival mare al berii in capitala Moldovei.

Langa Bucuresti, la Adunatii Copaceni, o sa aveti ce admira. Cei mai frumosi cai din lume participa la Concursul International de Sarituri peste Obstacole. Printre ei sunt 4 cai in valoare de, atentie, 500.000 de euro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De

vineri pana duminica, se mai lasa racoarea, puteti merge la film. S-a deschis cinematograful in aer liber din Parcul Herastrau.

Vreti sa radeti cu lacrimi? Locul potrivit sunt cafenelele in care se face stand-up comedy.

Pentru sfarsitul rubricii am pastrat un eveniment dedicat doamnele si domnisoarelor cochete, dar si domnilor amatori de frumusete! Sambata seara, in centrul istoric al orasului Sibiu vor defila manechine imbracate ca pe podiumurile de moda de la Paris.

##VIDEO140877##

Acestea au fost recomandarile mele numai bune sa va mearga la suflet. Sunt Ilinca Obadescu, pana saptamana viitoare va urez weekend placut!