Dila - Rezumatul episodului 51

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:19

Riza, orbit de gelozie!

Dupa indelugi framantari, Dila cedeaza presiuniilor lui Suat si accepta propunerea acestuia, in schimbul libertatii lui Riza.
Aparent hotarata, Dila merge in camera lui Suat pentru a-i spune ca vrea sa isi incheie socotelile cat mai curand. Multumit de hotararea tinerei, Suat stabileste ca noaptea lor sa se consume intr-o camera de hotel, gandindu-se ca astfel ii va starni gelozia lui Riza.

In acest timp, Melike decide sa isi paraseasca familia si ferma si sa fuga impreuna cu Haydar, pentru a-si implini visul de a trai cu barbatul iubit, departe de toate necazurile.

Insa planurile ii sunt spulberate de catre Riza, care il determina pe Haydar sa se indeparteze de mama sa si de ferma pentru totdeauna.

Suat isi doreste ca timpul pe care il va petrece cu Dila sa fie special, acesta ii cumpara sotiei sale o rochie provocatoare si pregateste cu mare interes camera de hotel. In magazine, cand alege rochia, Suat se intalneste cu Riza, care devine gelos vazand ca rivalul sau ii cumpara cadouri Dilei.

Pe de alta parte, Dila se vede nevoita sa se pregateasca pentru intalnirea cu Suat. Aceasta imbraca rochia primita de la Suat si in cele din urma pleaca sa se sacrifice pentru Riza. Ajunsa la hotel, Dila urca in graba in camera inchiriata de Suat, insa prezenta barbatului o tulbura si o determina sa fuga din bratele acestuia.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Dila

pleacă plangand si la un moment dat pierde controlul volanului masinii pe care o conduce si se izbeste de un zid. Ajuns la spital, Riza o vede pe Dila imbracata in rochia primita de la Suat si brusc isi aminteste de cadoul cumparat de rivalul sau si ii cere socoteala iubitei sale.

Riza afla ca Dila a fost la hotel in noaptea accidentului si este cuprins de gelozie.

Confuz şi iritat, se duce la recepţie şi întreabă despre Dila. Astfel află că ea şi Suat au stat o noapte la acel hotel...

 

Taguri: