O boala incurabila a facut-o sa isi piarda tot parul, la doar 18 ani! Ce a facut adolescenta e UIMITOR

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 09:40

Sian Pennant-Jones a inceput sa isi piarda parul la 18 ani. In trei saptamani, nu mai avea niciun fir in cap.

Cu trei luni inainte de a incepe o slujba nou, Sian a observat ca, in fiecare dimineata, smocuri de par ii ramaneau pe perna. Diagnosticul doctorilor a fost tragic: ea sufera de alopecia totalis, o boala autoimuna care nu are tratament. Ea avea sa isi piarda, pentru totdeauna parul.

Ea urma sa inceapa un serviciu nou, la un club de vacanta iar o peruca nu ar fi ajutat-o prea mult, pentru ca ar fi putut sa ii cada in timpul spectacolelor.


"Eram devastata. Incercam sa trec peste socul de a-mi pierde parul si, in acelasi timp, cariera pentru care muncisem se indeparta de mine", a marturisit ea.

Din fericire, mama ei a gasit pe Internet o peruca speciala, din par natural, are se fixa ca o ventuza. Aceasta putea fi coafata ca parul normal si se fixa mai bine ca una traditionala. Cu ajutorul prietenilor,  Sian a facut rost de banii neceasari pentru a-si cumparat peruca: 600 de lire si, astfel, si-a pastrat locul de munca.


Tanara e acum fericita si chiar glumeste pe seama bolii ei. Ea spune ca a ecnomisit o avere de cand nu mai foloseste sampon si alte produse de in ingrijire a parului si, cand vrea sa isi schimbe culoare parului, o poate face in cateva secunde, cat are nevoie pentru a-si schimba peruca.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”