Se cred zeii soselelor, dar in realitate se insala amarnic! Mania vitezei ii aduce pe soferi in pragul unor evenimente cu un final dramatic

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 sep 2020, 11:00

Aseara, spre exemplu, un taximetrist a fost la un pas de a provoca o tragedie cand a apasat prea mult pedala de acceleratie si a pierdut controlul masinii.

Inconstienta lui a trimis 6 oameni in spital.  Si, din pacate, nu este singurul! Era seara cand pe drumul dintre Brasov si localitatea Tarlungeni circula o dubita cu remorca in care se aflau membrii unei trupe de teatru din Ungaria. Cei 4 oameni se indreptau spre o pensiune, unde ii asteptau ceilalti colegi de scena.

Drumul le-a fost intrerupt brutal atunci cand un taximetrist grabit i-a izbit in plin.

Trei dintre actori au suferit leziuni destul de grave. Clientii taximetrului, o mama si copilul ei, precum si soferul grabit, se lupta pentru viata pe un pat de spital.

Impactul a fost atat de puternic incat taxiul s-a transformat intr-un morman de fiare. Intr-un alt colt de tara, situatia se repeta. Aceleasi circumstante: viteza, alt sofer inconstient!

Intr-o curba destul de stransa, tanarul de 19 ani a apasat prea tare pedala de acceleratie.

Pentru ca nu are experienta iar masina lui era puternica, tanarul a pierdut controlul. S-a infipt intr-un stalp de beton, de care aproape ca s-a strivit.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dupa forta impactului, cele trei pasagere care se aflau in masina se pot considera norocoase.

Pasagerele: matusa, iubita lui precum si o vecina  au scapat cu viata, dar au necesitat interventii medicale.

Tanarul si-a luat permisul auto de o jumatate de an, dar si-a adunat deja un palmares bogat in evidentele politiei. Prima oara a fost amendat pentru viteza excesiva, cand a zburat prin fata lor cu 140 de km/h si a avut permisul suspendat. L-a recuperat in urma cu doar cateva zile si s-a avantat din nou, nerabdator, sa cucereasca soselele.

Dupa toate aceste patanii, tanarul va ramane din nou fara permisul de conducere. Se poate considera, insa, norocos ca, atat el, cat si pasagerii sai au scapat cu viata!

 

Taguri: