L-au pus sa renunte la bagaj sau sa plateasca o taxa de 45 de lire. Barbatul a ales a trei optiune. E incredibil la ce l-a dus mintea

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 09:43

Cantaretul James McElvar zbura spre Scotia cu un zbor low cost, cand i s-a spus ca are prea multe bagaje.

Tanarul face parte din trupa scotiana Rewind, alaturi de alti 4 baieti.  Ei se intorceau in Glasgow, in momentul in care James a fost atentionat ca are prea multe bagaje si trebuie sa plateasca o taxa suplimentara de 45 de lire sau sa renunte la haine.

James a ales a treia optiune: si-a pus toate hainele pe el si, dupa 3 ore, a ajuns intr-o ambulanta. Tanarul a lesinat din cauza supraincalzirii.

El purta sase tricouri, patru pulovere, trei perechi de blugi, doua perechi de lenjerie intima doua jachete si doua palarii.

Ajuns in aer, el a inceput sa se planga din cauza temperaturii inalte, a inceput sa transpire si sa se simta rau. Personalul avionului l-a mutat pe un rand liber, unde tanarul a vomitat, apoi a lesinat. Din fericire pentru el, la bord se afla un asistent medical, care i-a acordat primul ajutor.


La aterizare, a fost preluat de o ambulanta si dus la un spital din Glasgow, unde a fost stabilizat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”