Dupa 4 luni de arest, Marian Vanghelie s-a intors acasa la iubita lui, Oana Mizil

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 09:43

Mai echilibrat si cu cateva kilograme in minus. Asa a iesit Marian Vanghelie pe usa arestului Politiei Capitalei dupa 4 luni detentie.

Primarul n-a avut timp de declaratii si fotografii in fata ziaristilor, a fost nerabdator sa ajunga in bratele iubitei insarcinate in luna a opta.

Marian Vanghelie a cerut judecatorilor ca arestul la domiciliu sa fie executat in casa Oanei Mizil. Nu de alta, dar aici este amenajata si camera fetitei lor care va veni pe lume luna viitoare.

Oana Mizil este si ea in al noualea cer.

Acum rasufla usurata si poate sa o aduca linistita pe lume pe Maria, bebelusul mult asteptat. De altfel, din prima si pana in ultima clipa, fostul politician i-a fost  alaturi iubitului si l-a sustinut la fiecare infatisare in fata judecatorilor.  Si-n cele din urma pare ca pana si pe fostul primar l-a convins ca cea mai mare avere este familia.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Marian

Vanghelie nu a iesit astazi din casa, desi legea ii permite sa se plimbe prin curte. A fost insa vizitat de avocat pentru a pune la cale, probabil tactica pentru procesul in care este judecat ca ar fi luat o mita colosala: 90 de milioane de euro.